For a waste free society Gratis verzending vanaf €30,-

Ontdek de mogelijkheden om samen te werken met

You Lucky Bird

Het begint met één berichtje.

Cafe's & restaurants

Wij maken waardevolle producten van afval dat de horeca produceert. Een voorbeeld? Koffiedrab! Dit brengt de klant en Lucky Bird Cup nog dichter bij elkaar. You Lucky Bird combineert de principes van een circulaire en eerlijke economie met innovatie en een bekroond design. Onze producten bedenken en vervaardigen we in Nederland, waar we ook onze grondstof verzamelen. Het toevoegen van You Lucky Bird-producten aan uw assortiment illustreert een pioniersgeest. Dit komt op een fascinerende manier tegemoet aan de groeiende vraag naar sociale en circulaire producten!

Branding

Jouw logo of icoon op Lucky Bird Cup? Ja, graag!

Voor zakelijke klanten maken we gepersonaliseerde edities van onze producten. Op het oppervlak van het natuurlijke materiaal is het mogelijk te kiezen voor een print van jouw logo. Een vernieuwend idee voor een reclame-uiting of een uniek cadeau voor klanten, medewerkers of partners bijvoorbeeld.

Wij zijn een klein, onafhankelijk bedrijf en vervaardigen onze bekers in Nederland. Een individuele editie van ons product vergroot de herkenbaarheid en toont het bewustzijn voor thema’s als circulariteit en inclusiviteit.

contactformulier

Wat onze klanten vinden

Joop K.
Joop K.
Een mooi initiatief
Lees verder
Een duurzaam koffiekopje gemaakt van koffieprut, een perfect antwoord op al het afval van plastic bekertjes. En de opbrengst gaat ook nog eens naar een heel goed doel. Een mooi initiatief!
Wendy J.
Wendy J.
Kopjes met logo besteld
Lees verder
Wij hebben de kopjes besteld met logo er op. Mooi gedaan, erg goede kwaliteit en het logo blijft er ook in de vaatwasser erg mooi op zitten. Vooral het hergebruik van "afval" tot zo'n mooi duurzaam.product spreekt ons erg aan!!
Jolanda B.
Jolanda B.
Iedereen een lucky bird!
Lees verder
You lucky bird is een geweldig initiatief: hergebruik van koffie drab, een prachtig en praktisch design koffiemok, kinderen die verder worden geholpen in de wereld. Wat wil je nog meer. Een win win win situatie. Daarbij zijn de mensen die dit hebben ontwikkelt ontzettend fijne mensen. Ga vooral door met de wereld een stukje schoner en beter te maken.
Previous
Volgende